Westhoekagenda

Jubileumconcert St.-Cecilia Veurne

A A A
21 april 2017 - Veurne - Bron: Fanny Matsaert
De Koninklijke Harmonie St.-Cecilia bestaat in 2017 precies 195 jaar. Sinds haar ontstaan in 1822 liet de harmonie geen enkele gelegenheid passeren om haar verjaardag met een festiviteit te vieren.  Het 195ste bestaan zal geëerd worden met een aperitiefconcert op zondag 21 mei 2017 om 11u onder leiding van Stefaan Witdouck.Het wordt een gezellig samenzijn, waarbij er na het concert een aperitief wordt aangeboden. De harmonie zal vooral een mix van eigentijdse muziek brengen van artiesten zoals Dolly Parton, Jeff Christie en Michel Delpech maar ook van de rapper Flo Rida en Robbie Williams.

De harmonie wil hierbij eveneens alle oud-leden oproepen om nog eens een concert bij te wonen en vrienden en muzikanten van weleer opnieuw te ontmoeten. Er kan na het concert gezellig nagepraat worden over de vervlogen tijden en muzikale escapades. Als ex-lid van de harmonie krijg je gratis toegang tot het concert.

Het jubileumconcert gaat door op zondag 21 mei 2017 om 11u in Zaal De Zonnebloem te Veurne. Kaarten kosten 5 euro en zijn bij de muzikanten te verkrijgen.
>