Westhoekagenda

7e Filippijnse Markt

A A A
20 april 2017 - Kortemark - Bron: Kristof Willaert
Zaterdag 27 mei 2017
7de Filippijnse markt + disco-night – karaoké & live optreden ‘Leah Bien’

Op zaterdag 27 mei organiseren we, Cadaatan Kortemark, onze 7de Filippijnse markt. Dit gaat door in OC ‘De Kouter’ te Kortemark. Het evenement start vanaf 10 uur tot …

Er staan opnieuw een resum eetstandjes met typisch Aziatische lekkernijen zoals loempia’s, lechon (speenvarken aan het spit), siomai, puto,…
Naast de Filippijnse keuken, is er ook een uitbreiding met enkele Thaise eetstanden. Er zijn dus hapjes te verkrijgen voor bij een aperitief, verschillende hoofdgerechten en desserts.

Daarnaast kun je er ook typisch Aziatische producten kopen bij de standen van enkele Aziatische shops. De Filippijnse schoonheidsspecialiste uit Oostrozebeke zal er ook zijn.

Voor de mensen die graag een Filippijnse biertje wensen te proeven, kan dit zeker. De ‘San Miguel’ en ‘Red Horse’ staan er klaar.

OC ‘De Kouter’ zullen we terug omtoveren zoals bij de vorige edities met specifieke kraampjes en bijhorende muziek.

Vanaf 18 uur - Disco-night – Karaoké en live optreden ’Leah Bien’
Naast de disco-night met karaoké zijn we terug erin geslaagd om een live optreden van de Filippijnse zangeres ‘’ toe te voegen aan ons programma.

Toegang is de ganse dag volledig gratis.

De opbrengst van dit initiatief gaat integraal naar de projecten van Cadaatan-Kortemark in San Remigio op het eiland Cebu in de Filippijnen.
Samenstelling werkgroep ‘Filippijnse markt’: Johan Vercaigne, Denis Pierpont en Kristof Willaert.

Voor meer informatie kun je terecht bij Johan Vercaigne – 0498/13 25 21
>