Westhoekagenda

Willy Sommers naar BAD Festival 2017

A A A
16 maart 2017 - De Panne - Bron: BAD Festival 2017
Op donderdag 27 april 2017 vindt de 8ste editie van BAD Festival plaats. BAD is een belevingsfestival voor iedereen en ging voorheen door het leven als Dranouter-Bad. BAD Festival staat garant voor een leuke mix van concerten, workshops en verwennerijen op het strand van De Panne.

Enkele weken geleden maakten we reeds bekend dat Il Sogno & Jelle Cleymans, Brihang, The Lighthouse, Laura Tesoro, La Folie Jolie en BAD Soundsystem hun opwachting maken op het strand van De Panne. Met de bevestiging van Willy Sommers is het muzikale luik van BAD Festival helemaal klaar! De man die ons ‘7 anjers, 7 rozen’ bracht komt naar De Panne! Sinds begin de jaren ’70 staat Willy Sommers aan de top van de Vlaamse muziekscène. Je kan ongetwijfeld meezingen en shaken op één van zijn vele hits als ‘Het Water Is Veel Te Diep’, ‘Als Een Leeuw In Een Kooi’, ‘Kijk Eens Diep In Mijn Ogen’ en de evergreen van tien jaar geleden ‘Laat De Zon In Je Hart’! De peetvader van het Vlaamse lied zal het strand ongetwijfeld doen daveren… feest mee met Willy en zijn 8-koppige liveband! 

Op www.badfestival.be kan je alle verdere informatie (praktisch, toegankelijkheid, artiesten, tickets, enz.) vinden.

'BAD, belevingsfestival voor iedereen' is een organisatie van vzw Festival Dranouter met ondersteuning van Lions Club International en Vondels (dagcentrum De Pelgrim)
>