Westhoekagenda

Scouts zeedustra Koksijde organiseren scoutsfuif 'Decennia'

A A A
12 januari 2017 - Koksijde - Bron: Tina Tuerlings
Scouts Zeedustra Koksijde organiseert op zaterdag 25 februari 2017 in de Witte Burg te Oostduinkerke een fuif met een nieuw concept. 

De fuif 'Decennia' is bedoeld voor een breed publiek; Elk uur wordt er muziek uit een ander decennium gedraaid, startende om 21u bij de jaren 60, en eindigend in de vroege uurtjes met de meest recente muziek. 

Dit wordt georganiseerd vanuit een organisatieteam en niet volledig in naam van de scouts, maar de opbrengst gaat wel naar de groepskas om de algemene werking te steunen, zodat de ouders niet te veel geld moeten betalen voor weekends en kampen. Ook motiveert dit de hele ploeg om als groep samen te werken en nog jarenlang een leuke zondagnamiddag en zomerkamp te bezorgen aan de kinderen met onvergetelijke ervaringen. Wij denken ook dat meer fuiven doorheen het jaar in Koksijde en omstreken een goed idee is. 
 
Vroeger werd er door de scouts de 'Wat doe je na de examens' fuif georganiseerd met veel succes in een grote tent bij Ster Der Zee vlakbij het strand. Maar door wat ongeluk (bij de opbouw was er eens een gaslek ontstaan) en door mindere opkomst hebben we toen besloten ermee te stoppen. Toen hebben we 'Fiesta Zeedustra' opgericht maar dit is nu na 3 edities meer uitgegroeid tot een gezelliger en kleinschaliger evenement op het strand. Daarom kwam het idee om een volledig nieuw concept op poten te zetten, dit keer in een zaal (al dat zand dat overal terecht komt is niet altijd even plezant). 

We proberen direct hoog te mikken met de dj's. Wij zijn momenteel bezig met op de facebookpagina de dj's bekend te maken (via een wedstrijd), voorlopig zijn al Arthuro Maran en Gumble bekend, die een duo zullen vormen en 2 uur lang hits uit de jaren 60 en 70 zullen draaien op hun eigen manier. De andere 3 dj's zijn minstens even goed en er zitten ook wat grote namen tussen... 
 
De tickets zullen te koop zijn vanaf het weekend van 21 januari 2017 bij de organisators of bij voorverkooppunten (Realto in de Panne en Oodeekay in Oostduinkerke zijn zeker al voorverkooppunt). Meer info volgt in de evenementenpagina op facebook.

https://www.facebook.com/events/344523792593167/
>