Adverteren

Evenementen Evenementen Westhoek

 
Meer Meld evenement
 
Essex Farm Cemetery | Site John McCrae
 
Monument, Erfgoed

 

Westhoek

Een van de best bekende sites van de Ieper Salient is ‘Essex Farm Cemetery' en ‘Advanced Dressing Station' waar John McCrae op 2 en 3 mei 1915 zijn wereldberoemde gedicht ‘In Flanders Fields' schreef. Op dezelfde site kan je ook de kazematten (bomvrije schuilplaatsen) bezoeken. Ze fungeerden als medische hulppost voor de toenmalige geniebrug, de 'Brielen Bridge'.

Wanneer: Altijd open
Waar: Diksmuideweg 148, 8900 Ieper
Prijs: € 0.00
Links: http://www.toerisme-ieper.be/

Meer details...

 

 

Je was erbij Je was erbij

 
 

Nieuws Nieuws

 
 
 
 
 
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter
 

Evenementen Evenementen Ieper

 
Meld evenement
 

Evenementen Tips

 
Meer Meld evenement
 

Zoeken Zoek Evenementen

 
Trefwoord:
Datum van:
Datum tot:
Gemeente:
 
UiT in de Westhoek

Westhoek.be werkt samen met de UiTdatabank. Westhoek.be importeert continu de gegevens van de UiTdatabank voor de 18 Westhoekgemeenten.

Wil je zelf een activiteit toevoegen? Surf naar UiTdatabank.be en maak een account aan. Daarmee kan je zelf activiteiten invoeren. Je activiteit verschijnt dan niet alleen op Westhoek.be, maar ook op UiTinVlaanderen.be en in tal van andere digitale en gedrukte agenda’s.

Je kunt de gegevens ook steeds doorsturen op info@westhoek.be Heb je een persbericht over jouw activiteit? Meld het dan aan op http://www.westhoek.be/nieuws/aanmelden of stuur jouw bericht door naar info@westhoek.beUiT in Vlaanderen